NaslovnicaVijestiBizarna situacija u Istanbulu: Evo kako su igrači Bruggea nakon postignutog gola...

Bizarna situacija u Istanbulu: Evo kako su igrači Bruggea nakon postignutog gola dobili dva crvena kartona!

Brugge je u sudijskom dodatku protiv Galatasaraya uspio izjednačiti, a ekstaza i sreća nogometaša koji su slavilia pogodak kriva je za isključenje dvojice igrača belgijskog kluba.

Club Brugge je postigao pogodak za 1-1 u sudijskoj nadoknadi u utakmici protiv Galatasaraya i tako će u posljednje kolo ući kao treća momčad u skupini. S obzirom da Galatasaray čeka gostovanje u Parizu, Club Brugge ima vrlo dobre šanse za nastavak sezone u Europa ligi, pa ne čudi što je izjednačujući pogodak u Turskoj natjerao igrače Bruggea u ekstazu.

MEDICINSKI FENOMEN: Svega 12 mjeseci nakon kemoterapije ima priliku da zaigra za jedan od najvećih klubova na svijetu!

Slavlje je imalo i svoju cijenu koju su platili veoma skupo – zbog neprimjerenog slavlja gola, slovački sudac Ivan Kruzliak isključio je čak dvojicu igrača Bruggea!

Strijelac gola Krepin Diatta skinuo je dres i dobio drugi žuti karton, a njegov suigrač Clinton Mata skočio je i u zraku moćno udario korner zastavicu. Kruzliak se nije obazirao na takav čin, pa je bez oklijevanja pokazao 27-godišnjaku crveni karton, omogućivši Diatti da posljednji obračun svoje ekipe protiv Real Madrida odgleda sa tribina stadiona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!