NaslovnicaVijestiMEDICINSKI FENOMEN: Svega 12 mjeseci nakon kemoterapije ima priliku da zaigra za...

MEDICINSKI FENOMEN: Svega 12 mjeseci nakon kemoterapije ima priliku da zaigra za jedan od najvećih klubova na svijetu!

Iz Engleske nam dolazi nevjerovatna priča u koju je uključen tek 19-godišnji branič Manchester Uniteda Max Taylor, koji se godinu dana nakon početka kemoterapije našao u kadru Manchester Uniteda za predstojeći susret Europa lige.

Iz tabora Manchester Uniteda stiže divna priča koja se tiče šire javnosti manje poznatog člana Unitedove akademije, Maxa Taylora. Devetnaestogodišnji defanzivac obolio je od raka, a prije samo dvanaest mjeseci objavio je na svojim društvenim medijima fotografiju iz liječničkog kreveta, gdje je u to vrijeme počeo s kemoterapijskim liječenjem.

ABIDAL PRAVI PREUREĐENJE NA NOU CAMPU: Prvi igrač kojeg dovode ove zime je zvijezda Chelseaja!

Mladić je uspješno prošao težak test, a njegova pobjeda bila je potpuna odlukom trenera članske ekipe Ole Gunnara Solskjaera, koji ga je uvrstio u dvoboj za utakmicu Europa lige protiv azerbejdžanske ekipe Astane, što znači da će Taylor imati priliku u četvrtak zabilježiti svoj službeni debi u ekipi Manchester Uniteda.

United je inače već osigurao plasman u 1/16 finala, što znači da Taylor ima još veće šanse da zabilježi svoj debi, koji je nakon ove velike pobjede i zaslužio.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!