NaslovnicaVijestiBizarne ideje Marca Van Bastena neće zaživjeti: FIFA odbila prijedlog Nizozemca!

Bizarne ideje Marca Van Bastena neće zaživjeti: FIFA odbila prijedlog Nizozemca!

Jedan od najboljih napadača svih vremena, popularni “Leteći Holanđanin” je svakako Marco Van Basten, Nogometaš koji je ostavio dubok trag gdje god da je igrao, postizao je veliki broj golova a sada, kada je već neko vrijeme u mirovini, pomalo iznenađuje javnost svojim čudnim idejama za razvoj nogometa.

Marco van Basten je imao zaista imao revolucionarne ideje, te je tako ček predložio Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) da iz nogometnog pravila izbriše zabranjenu poziciju. Ipak njegova zamisao i “revolucija” će ostati samo ideja na papiru jer je FIFA odbila njegov prijedlog.

>> Eden Hazard tvrdi da OVAJ igrač zaslužuje Zlatnu loptu!

Međunarodna nogometna federacija(FIFA) nedavno je objavila kako je ostala bez tehničkog direktora Marca van Bastena. Legendarni Nizozemac je želio biti bliže svom domu u Amsterdamu, pa je nakon dvije godine napustio svoj položaj, zbog.

Van Basten je bio uključen u FIFA-inu inovaciju što se tiče pravila i mehanizmima kontrole nogometnih utakmica. Sudjelovao je u uvođenju tehnologije u nogometu, posebno je bio aktivan na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

[su_bingo]

Van Basten je imao i druge, još ambicioznije ideje. Čak se i pomišljao na ukidanje zabranjene pozicije, ali njegove ideje neće doživjeti, posebno sada kada više nije na tako visokoj poziciji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!