NaslovnicaVijestiBoateng: Ne volim svoje ime, evo kako je trebalo da se zovem!

Boateng: Ne volim svoje ime, evo kako je trebalo da se zovem!

Nogometni reprezentativac Gane Kevin-Prince Boateng otkrio je kako mu se ne sviđa njegovo ime jer se trebao zvati drugačije, ali da se u njegovom rodnom listu u bolnici dogodila pogreška. Ofanzivni veznjak Eintracht Frankfurta, rođen je u Berlinu, prošao je kroz sve mlađe kategorije Njemačke, ali na kraju se odlučio igrati za očevu zemlju.

“Ne sviđa mi se moje prvo ime. Trebalo se zovem Kelvin, to bi bilo baš lijepo ime kada se pogleda Kelvin-Prince. Nitko ne zna kako se dogodila pogreška s dokumentacijom. U bolnici su loše napisali, a moja majka je imala operaciju nakon porađaja i nije ga mogla ispraviti.”, izjavio je Boateng za HIT radio stanicu u Gani.

[su_bet365_app]

Evo što je izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić rekao nakon utakmice

Hrvatska izdominirala u svakom pogledu: Statistički ubili Grke, Modrić sjajan, slavlje na Maksimiru

Nogometaš Barce: Drago mi je što je Neymar otišao!

Boateng, inače poznat po brojnim ispadima i nesportskom životima, vratio se u Njemačku iz Las Palmasa zbog obiteljskih razloga ove godine.

Ovaj 30-godišnji nogometaš karijeru započeo je u berlinskoj Herthi, nakon čega je stekao svoje ime u Tottenhamu, Borussiji iz Dortmunda, Portsmouthu, Milanu i Schalkeu. Često je izbjegavao putovanje u Afriku i igru ​​za reprezentaciju Gane, pa je prikupio samo 15 utakmica za nacionalni tim.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!