NaslovnicaVijestiBOMBA IZ DORTMUNDA: Borussia u narednim danima finalizira transfer jednog od najboljih...

BOMBA IZ DORTMUNDA: Borussia u narednim danima finalizira transfer jednog od najboljih igrača Bundeslige

Prema dobro obaviještenim njemačkim spotskim novinama Bild, Julian Brandt će ovog tjedna postati Borussie iz Drotmunda. Dolazak njemačkog reprezentativca je veliki ulov za BVB s obzirom na zanimanje velikih klubova z anjegove usluge.

Julian Brandt nije se odlučio za Bayern ili nekog drugog europskog diva. Za 23-godišnjeg napadača Bayera iz Leverkusena vladalo je veliko zanimanje, ali je odlučio potpisati za Borussiju Dortmund.

NEVJEROVATNO: Jedan od najgorih igrača Uniteda iz prošle sezone postaje kapiten kluba!

Vijest je potvrđena od dva najpoznatija sportska lista u Njemačkoj Bilda i Kickera a Brandt, koji je već obavijestio svoj tim o svojoj namjeri, dovršit će liječnički pregled do kraja tjedna i potpisati ugovor.

Brandt je već odigrao 24 utakmice za njemačku momčad a tek ima 23 godine i postigao je dva gola. Upravo završena sezona u Bundesligi, osobno je bila najuspješnija za njega, postigao je sedam golova i upisao 11 asistencija.

Time Dortmund nastavlja ubrzano osnaživati ​​momčad za nadolazeću sezonu. Nico Schulz je već stigao iz Hoffenheima, a Thorgah Hazard (Borussia Mönchengladbach) i mladi 19-godišnji desni bek Barcelone Mateu Morey su blizu potpisivanja.

Dortmund tako nastavlja da radi fantastičan posao i naredne sezone će biti još veći konkurent Bayernu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!