NaslovnicaVijestiBOMBA IZ MINHENA: Salihamidžić završava dva najveća transfera u historiji Bayerna!

BOMBA IZ MINHENA: Salihamidžić završava dva najveća transfera u historiji Bayerna!

Navodno je samo pitanje vremena kada će Bayern predstaviti dva velika, najveća ovoljetna pojačanja sa kojim bi ujedno i oborio sve klupske rekorde a tako i konačno doveo adekvatnu zamjenu za Robbena i Riberya.

Münchenski Bayern neko vrijeme na trgu traži zamjene za Arjena Robbena i Francka Riberyja, koji su nakon mnogo godina napustili klub. Voda već, opasno teče u grlo Bavaraca, jer na krilnim položajima trenutno imaju samo Kingsley Comana i Sergi Gnabrya.

Šokantan preobrat u Barceloni! Nakon Griezmanna Leo Messi u Barceloni želi vidjeti i “starog prijatelja”

Prema navodima talijanskih medija, u narednim danima u Munchen bi trebala stići dva pojačanja sa kojim će se konačno zatvoriti transfer saga oko zamjene famoznog dvoca Robbery. Kako navodi uvijek dobro obaviješteni talijanski novinari Tancredeo Palmerija, Leroy Sane i Nicolas Pépé će u narednim danima svoje trenutno mjesto boravka promjeniti na Allianz Arenu.

Prvi bi trebao doći iz Manchester City za 90 milijuna eura, a drugi za 75 miliona iz Lillea.

Bayern bi službeno trebao potvrditi dolazak ovog dvojca u sljedećim danima, a kao dan službenog predstavljanja pominje se ponedjeljak kada je Bayern obično u prošlosti i objavljivao slične transfere i veće promjene u klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!