NaslovnicaVijestiŠokantan preobrat u Barceloni! Nakon Griezmanna Leo Messi u Barceloni želi vidjeti...

Šokantan preobrat u Barceloni! Nakon Griezmanna Leo Messi u Barceloni želi vidjeti i “starog prijatelja”

Griezmann je novi član Barcelone, a transfer se napokon realizovao nakon što se odugovlačio cijelu viječnost. Stvari se sa Griezmannom neće zaustaviti, on je samo prvi od niza velikih imena koji će doći ovog ljeta na Camp Nou.

Messi imenovao

Još uvijek postoji jedan veliki problem u timu, i to na desnoj strani odbrane. Sergi Roberto, koji je, inače vezni igrač, zbog svog talenta je uspio svoju igru prilagoditi i adaptirati se na novu poziciju u timu, ali daleko je korisniji u sredini.

GRIEZMANN PRIZNAO: Evo zbog čega je odbio otići u Barcelonu prošle godine!

Lionel Messi zahtijeva od uprave kluba da u klub dovedu provjernenog desnog beka. Također je označio igrača koji bi ga volio vidjeti u svlačionici. To je Dani Alves, istina je da je Brazilac star 36 godina, ali s igrama na Copa Americi dokazao je da je još uvijek u sjajnoj formi, čak je osvojio nagradu za najboljeg igrača na turniru.

Vrlo je dobar prijatelji s Messijem, a u Barceloni vrlo dobro znaju koga će dobiti ako ga dovedu, jer je već osam godina nosio dres Katalonaca. I još jedna stvar je vrlo važna, on bi u klub stigao bez naknade, jer mu je ugovor s PSG-om istekao.

“Još uvijek nemam klub. Nezaposlen sam! Možda mi netko ponudi posao, otvoren sam za sve ponude”, rekao je Dani Alves.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!