NaslovnicaVijestiBOMBA IZ NJEMAČKE: Jedna od najvećih zvijezda južnoameričkog nogometa karijeru nastavlja u...

BOMBA IZ NJEMAČKE: Jedna od najvećih zvijezda južnoameričkog nogometa karijeru nastavlja u Bundesligi!

Njemački prvoligaš Bayer iz Leverkusena podario je svojim navijačima novogodišnji poklon u vidu kupovine igrača koji je posljednjih godina etiketiran kao jedan od najboljih u južnoameričkom klupskom nogometu.

Njemački prvoligaš Bayer iz Leverkusena pojačao je svoje redove s 21-godišnjim argentinskim veznjakom Exequielom Palaciosom, koji će se svom novom klubu pridružiti 1. siječnja iduće godine. Transfer je neslužbeno vrijedan 15 milijuna eura, što i nije puno s obzirom na to da je Palacios posljednjih godina smatran jednim od najboljih nogometaša južne Amerike i jednim od ključnih članova momčadi River Platea koji se dva puta pojavio u finalu Kupa Libertadoresa.

SVE DOGOVORENO: Carlo Ancelotti dobio novi posao, vraća se u Premier ligu!

Palacios je potpisao petogodišnji ugovor s Bayerom, a nakon prelaska u Bayer napokon je završio svoj dugo očekivani prelazak u Europu. Palacios, kojeg u Argentini zbog stila igre porede s bivšim članom Leverkusena, Toni Kroosom, bio je na pragu prelaska u Real Madrid u januaru ove godine, ali nakon nekoliko tjedana intenzivnih pregovora, dva se kluba jednostavno nisu uspjela dogovoriti.

Leverkusen će biti izvanredna destinacija za njegov razvoj i savršen klub iz kojeg sigurno može napraviti još veći transfer.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!