NaslovnicaVijestiBOMBA IZ ŠPANIJE: Sevilla u Španiju vraća doskorašnjeg nogometaša Reala!

BOMBA IZ ŠPANIJE: Sevilla u Španiju vraća doskorašnjeg nogometaša Reala!

Agent španjolske zvijezde Alvara Morate doputovao je jučer u Sevillu, gdje je započeo pregovore kako bi bivša zvijezda Real Madrida mogao nastaviti karijeru na stadionu Sanchez Pizjuan.

Chelsea je već prodao Cesca Fabregasa, a njegov sunarodnjak Alvaro Morata, mogao bi krenuti njegovim stopama jer igrač ozbiljno koketira s povratkom u domovinu. Njegov agent Juanma Lopez stigao je jučer u Sevillu, gdje je održao ključni sastanak s Sevillinim spotskim direktorom Joaquinom Caparrosom.

Transfer glasine: Benzema ide u London, Dembele na putu za Kinu, West Ham dovodi veliko pojačanje

Sevilla traži novog napadača nakon odlaska Luiza Muriela, a sasvim je jasno da bi preseljenje tako skupog igrača kao što je Morata za Sevillu predstavljalo veliki ekonomski poticaj. Sevilla bi trebala u potpunosti preuzeti teret Moratinine plaće iz Chelseaja, gdje godišnje zarađuje 7 milijuna eura, što je mnogo više nego što svaki drugi nogometaš u Sevilli trenutno zarađuje.

Španjolski mediji izvješćuju kako Sevilla želi posuditi Moratu do kraja sezone, ali još nije poznato hoće li sporazum imati opciju koja će omogućiti Sevilli da kupi njegov ugovor tijekom ljeta.

Chelsea je platio 65 milijuna eura za Moratu kada su ga doveli iz Real iz Madrida a u njemu su vidjeli naslijednika Diega Costešto španjsliki reprezentativac do sada nije opravdao te u Londonu već neko vrijeme traže njegovu zamjenu.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!