NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Benzema ide u London, Dembele na putu za Kinu, West...

Transfer glasine: Benzema ide u London, Dembele na putu za Kinu, West Ham dovodi veliko pojačanje

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Ekipa Chelseaja je zainteresirana za napadača Real Madrida Karima Benzemu, tvrdi Mirror. 31-godišnjak je postigao sedam golova i upisao tri asistencije u 18 nastupa La Lige do sada ove sezone, a mediji u Španiji javljaju kako je izvjesno preseljenje napadača na Stamford Bridge s obzirom da bi Real mogao poslati ponudu za Piateka.

PAUL POGBA KONAČNO ODLUČIO: Evo gdje će nastaviti svoju karijeru!

Tottenham bi trebao prodati Moussa Dembelea u ekipu Peking Guoana nakon što je kineski klub ponudio 11 milijuna eura za 31-godišnjaka, navodi Daily Mail. Spursi imaju mnogo opcija u sredini terena i Mauricio Pochettino je otvoren za prodaju Belgijanca.

West Ham je poslao ponudu od 20 milijuna funti za igrača koji je na radaru Arsenala Denisa Suareza, prenosi The Sun. Barcelona je prethodno dala do znanja Topnicima da ne žele dopustiti Suarezu da ode ovog mjeseca, ali West Ham se nada kako će uspjeti u klub dovesti bivšeg igrača Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!