NaslovnicaVijestiBOMBA! Modrić NAPUŠTA Real Madrid te će biti dio velike TRAMPE!

BOMBA! Modrić NAPUŠTA Real Madrid te će biti dio velike TRAMPE!

Kraljevski klub užurbano traži nova i kvalitetna pojačanja a dio transfera mogao bi biti i sjajni hrvatski nogometaš i osvajač Zlatne Lopte, Luka Modrić.

kako su glasali novinari iz ex-yu u izboru za Zlatnu loptu

Ovo ljeto, bilo je mnogo glasina da bi se Luka Modrić mogao preseliti u ekipu Intera, ali do transfer ipak nije došlo. Talijani nisu skrivali želju da dovedu hrvatskog reprezentativca u svoje redove, ali na kraju do transfera nije došli, a možda bi se to moglo promjeniti već u januaru.

CHELSEA PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: Bivši igrač Maurizio Sarrija stiže na Stamford Bridge!

“Uživam u Realu i nadam se da ću ovdje završiti karijeru”, rekao je Luka Modrić početkom decembra kada je osvojio Zlatnu loptu, ali u međuvremenu su se ponovo počele pojavljivati glasine kako bi uskoro mogao zamijeniti klupske boje, možda čak i protiv svoje volje.

Real se želi pojačati s dva igrača Intera. Prema španjolskim medijima, Mauro Icardi i Milan Škriniar nalaze se na popisu želja, ali činjenica je da su oni nogometaši, za koje treba platiti pravo bogatstvo. O tome su svjesni u Realu, pa su vodeći ljudi u posao spremni uključiti Luku Modrića, kao dio transfera.

Kako će u Interu odgovoriti na izazov, da bi mogli dobiti željenog igrača, ali u isto vrijeme izgubiti dva izuzetno važna člana tima, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!