NaslovnicaVijestiBrazilac razočaran nakon što nije dobio poziv za Svjetsko prvenstvo: Objavio snimak

Brazilac razočaran nakon što nije dobio poziv za Svjetsko prvenstvo: Objavio snimak

Napadač Atletico Madrida Matheus Cunha objavio je video trenutka kada je saznao da nije dobio poziv u brazilsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo, a na kojem se jasno vidi koliko mu je ta informacija teško pala. Nakon što je Tite objavio popis Brazilaca, najviše pozornosti privukla je činjenica da među pozvanim igračima nema ni Roberta Firmina iz Liverpoola.

Kako je, s tim u vezi, i Cunha očekivao poziv za Svjetsko prvenstvo i najveće nogometno natjecanje na svijetu, jako ga je pogodila informacija da nije među putnicima za Katar. Na svom Instagram profilu objavio je trenutak kada je doznao da nije među pozvanim igračima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Hvala svima koji mi šalju poruke podrške. Bilo je teško, bilo je bolno, ali to je dio života”, napisao je uz video kojim pokazuje koliko je depresivan zbog svega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!