NaslovnicaVijestiBREAKING: Igrač Manchester Cityja na liječničkim pregledima u Evertonu!

BREAKING: Igrač Manchester Cityja na liječničkim pregledima u Evertonu!

Everton je na pragu dovođenja velikog pojačanja, pošto se igrač Manchester Cityja nalazi u Liverpoolu, te ga samo liječnički pregledi dijele od potpisa za “karamele”.

Klub sa Goodisona će snositi troškove Mangaline plate, bez nadoknade Cityju za posudbu, u čijem je dresu ove sezone upisao 15 premijerligaških nastupa.

Everton je bio zainteresiran za lijevonogog stopera od ljeta, a pošto je City doveo Aymerica Laportea iz Athletic Bilbaoa, Francuz je dobio zeleno svjetlo za odlazak.

[su_premierleague]

Mangala, koji je prošle sezone na posudbi za Valenciju odigrao 30 utakmica, ranije je otkrio Sky Sportsu kako se plaši da bi ga nedostatak minutaže kod Pepa Guardiole mogao koštati mjesta u reprezentaciji Francuske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Ukoliko transfer 26-godišnjeg defanzivca bude i službeno potvrđen, on će biti treće pojačanje za momčad Sama Allardycea u ovom prijelaznom roku, nakon Cenka Tosuna iz Bešiktaša, i Thea Walcotta iz Arsenala.

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! 1. dio – TOP 10

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! Drugi dio…

Ovo su svi transferi Premier lige u zimskom prijelaznom roku na jednom mjestu!

Mangala je rođen u Francuskoj, a za pet godina preselio se u Belgiju u Namur. Istodobno se počeo baviti nogometom u lokalnom klubu Listin. Nakon dvije godine u juniorskom timu Standarda iz Liegea, potpisao je profesionalni ugovor sa Standardom listopada 2008.

Nakon tri sezone u Standardu, Mangala je prešao u Porto u kolovozu 2011. Mangala je s Portom osvojio dvije titule portugalske lige, a bio je u idealnom timu lige za 2013. godinu. Nakon što je Porto stigao do četvrtfinala Lige Europe 2013/14, Mangala je odabran u idealan tim.

U kolovozu 2014. Mangala je preselio u Manchester City za 40 milijuna eura. Nakon dvije godine u kojima nije potpuno impresionirao stručni stožer, Mangala je poslan na posudbu u Valenciju. Nakon sezone u Valenciji vratio se u Manchester City u kolovozu 2017. godine.

Mangala je pozvan u omladinsku reprezentaciju Belgije, no budući da nije imao putovnicu, nije zaigrao za Belgiju. Za mladu francusku selekciju, debitirao je u studenom 2009. godine. U lipnju 2013. Mangala je debitirao za Francusku u utakmici protiv Urugvaja. Mangala je bio član Francuske na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu, ali nije igrao.

Na Europskom prvenstvu 2016. osvojio je srebro s Francuskom, izgubivši u finalu Portugala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!