NaslovnicaVijestiBREAKING: Ole Gunnar Solskjaer potvrdio - Manchester United je izgubio jednog od...

BREAKING: Ole Gunnar Solskjaer potvrdio – Manchester United je izgubio jednog od najboljih igrača – van terena će biti čak dva mjeseca!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer potvrdio je veliki udarac zbog kojeg će veznjak Scott McTominay biti van terena čak osam tjedana.

Solskjaer potvrdio

Škotski internacionalac je izmijenjen na kraju utakmice protiv Brightona, nakon čega je iznijet na nosilima, a čini se da bi to mogla biti lša vijest za zvijezdu koja je u formi.

Govoreći nakon utakmice, kako je citirao Jamie Jakcson iz Guardiana, Solskjaer je priznao da je i ranije imao sličnu ozljedu.

Norveški taktičar je rekao da će McTominayu trebati pregled gležnja i da bi to mogao biti scenarij od dva pa do osam tjedana.

Ovo nije vijest sa kojom će navijači Manchester Uniteda biti zadovoljni nakon što se mladić značajno poboljšao ove sezone.

McTominay je postiao izuzetno važan dio ove ekipe Manchester Uniteda i bio bi veliki gubitak za njih ako bi morao biti van terena toliki dio sezone.

Fred je jučer izgledao i mnogo bolje za United, ali opčenito, igrači poput Nemanje Matića i Andreas Pereire ne izgledaju dovoljno dobra rezerva za jednog McTominaya.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!