NaslovnicaVijestiBruno Fernandes otkrio svoj bijes nakon što mu nije dopušteno da se...

Bruno Fernandes otkrio svoj bijes nakon što mu nije dopušteno da se pridruži klubu iz Premier lige

Zvijezda Manchester Uniteda Bruno Fernandes je otkrio kako je bio jako ljut nakon što mu nije dopušteno da ode u Tottenham dok je još bio u Sportingu. U siječnju 2020. godine Fernandes je prešao na Old Trafford u transferu vrijednom 47 milijuna funti. ALi sada je otkrio da je bio blizu pridruživanja Spursima prije nego što je prešao u United.

Spursi su bili zainteresirani za Fernandesa još u ljeto 2019. nakon što je veznjak proglašen igračem godine u portugalskom prvenstvu. Međutim, Spursi nisu uspjeli zaključiti posao jer nisu odgovorili zahtjevima i procjeni Sportinga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Fernandes je sada progovorio o propalom transferu.

“Očito je da sam želio ići u Premier ligu. Menadžer, Mauricio Pochettino, bio je taj koji me želio tamo. Bila je to dobra ponuda, ali Sporting je dao sve od sebe da me zadrži.”

“Predsjednik [Frederico Varandas] je razgovarao sa mnom, ali je razgovarao sa mnom na pogrešan dan. Bio je to dan nakon što su odlučili odbiti ponudu Tottenhama i bio sam jako ljut. Na moju sreću, menadžer [Marcel Keizer] je bio pravi u pravo vrijeme.”

Međutim, Fernandes nije morao predugo čekati da se preseli u engleski nogomet jer ga je United zgrabio u siječnju 2020.

Portugalac je napravio utjecaj u Unitedu nakon što je zabio osam golova i sedam asistencija u svojih prvih 14 utakmica.

U svojoj prvoj punoj sezoni s klubom s Old Trafforda, Fernandes je bio jedan od najistaknutijih igrača u Europi jer je zabio 28 golova u svim natjecanjima i bio vitalni dio ekipe Uniteda koja je stigla do finala Europske lige.

Kao rezultat toga, imenovan je u PFA momčad godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!