NaslovnicaVijestiBUFFON ODLAZI IZ JUVENTUSA: U 43 godini potpisuje za novi klub!

BUFFON ODLAZI IZ JUVENTUSA: U 43 godini potpisuje za novi klub!

Gianluigi Bufon po drugi put u svojoj karijeri napušta Juventus, navode talijanski mediji.

BUFFON ODLAZI

Naime, radi se o tome da je veliki interes za Buffona pokazao Porto, koji ga želi vidjeti u svojim redovima ovog ljeta.

Buffonu ugovor sa Starom damom istječe na kraju sezone i nakon toga će biti slobodan igrač, tako da tu neće biti prepreka.

Očekuje se da će Buffon napustiti Juventus nakon finala kupa protiv Atalante u svibnju. Ove sezone je branio u samo 10 utakmica, dok je za Juventus nastupio ukupno u 681 utakmici.

“U svojoj glavi imam datum završetka karijere. To je naravno lipanj 2023. godine. Međutim, postoji mogućnost da karijeri završim i na kraju ove sezone”, rekao je Gianluigi.

Buffon se smatra jednim od najvećih vratara u povijesti nogometa, a zanimljivo je i to da će se Porto moći pohvaliti što su u kratkom periodu imali Casillasa i Buffona. Talijan naravno još uvijek nije potpisao, ali nas ne bi iznenadilo da to uradi.

Špekulacije su ranije bile da će Buffon da se vrati u Parmu u kojoj je počeo svoju karijeru, ali oni su na putu u drugu ligu pa je teško očekivati da će Buffon preći tamo.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!