NaslovnicaVijestiBuffon slavi 40. rođendan, a Totti ima originalan "poklon" za njega

Buffon slavi 40. rođendan, a Totti ima originalan “poklon” za njega

Legendarni Gianluigi Buffon slavi 40. rođendan, a sjajni vratar je definitivno živi primjer da su golmani kao vino, što stariji, to bolji…

Proslavljeni talijanski vratar Gianluigi Buffon će napuniti 40 godina, zbog čega mu mnogi veliki nogometaši čestitaju na njegovu rođendanu.

“Šta bih mu poklonio? Vremenski stroj! Možda me i poveze!” šaljivo je odgovorio na pitanje novinara legendarni kapetan Rome, Francesco Totti, koji je nedavno završio svoju karijeru.

Buffon, vratar Juventusa, za razliku od Tottija, i dalje profesionalno igra nogomet i za sada se ne namjerava povući.

[su_no1forfootball]

“Prvo što pomislim je da imamo toliko godina i veoma me je sramota. Kad gledate na karijeru prijatelja, to je kao kada se vraćate kroz svoj život “, rekao je Totti.

Njih dvojica su bile suigrači u raznim talijanskim reprezentacijama od 15 godine.

Sadašnji kapetan momčadi Juventusa, Giorgio Chiellini, rekao je da Buffon može zaustaviti vrijeme.

Transfer glasine: Chelsea dovodi napadača iz velikog rivala, Kroos napušta Real ukoliko ne dovedu ovog igrača, Tottenham i Real prave veliku trampu igrača

Ronaldo konačno progovorio o svojoj budućnosti i otkrio gdje nastavlja karijeru!

“Ne sjećam se kad smo se upoznali, baš smo stari. Buffon ima moć da zaustavi vrijeme, bolji je nego prije nekoliko godina”, rekao je Chiellini s osmijehom.

Chiellini je naveo da bi Buffonu za rođendan poklonio trofej Lige prvaka, što mu jedini nedostaje u karijeri.

U intervjuu za Republicu, Gianluigi Buffon izjavio je kako će se uskoro sastati s predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem i razgovarati o budućnosti. Kao što je rekao, on želi najbolje klubu i ne želi biti problem.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Buffon je profesionalnu karijeru započeo u Parmi, a godine 2001. Juventus ga kupuje od Parme za 53 milijuna eura, čime postaje najskuplji vratar na svijetu, a taj iznos ni do danas nije nadmašen.

Slovi za jednog od najboljih svjetskih vratara, a institut za nogometnu povijest i statistiku proglasio ga je najboljim vratarom svih vremena.

Na Svjetskom prvenstvu 2006. prima samo dva gola (jedan je autogol suigrača Cristiana Zaccarda, a drugi jedanaesterac Zinedinea Zidanea u finalu). Buffon je sačuvao svoj gol 453 minute, što ga stavlja na peto mjesto nesavladanih vratara svih vremena na SP. Na tom prvenstvu Italija osvaja titulu svjetskih prvaka. FIFA ga je ponovo proglasila najboljim vratarom 2006.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!