NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti najavio veliku promjenu u sastavu za finale Lige prvaka

Carlo Ancelotti najavio veliku promjenu u sastavu za finale Lige prvaka

Carlo Ancelotti ima bogato iskustvo u finalima Lige prvaka, posebno kao trener Reala. Bit će mu ovo treće finale s madridskim klubom, s prethodna dva završena pobjedama. Ancelotti je također osvojio četiri Lige prvaka s Milanom, dva kao igrač i dva kao trener. Unatoč njegovom uspjehu, poraz od Liverpoola 2005. u Istanbulu vjerojatno ostaje kao jedan od najtežih trenutaka u njegovoj karijeri.

“Finale Lige prvaka je jedna od najvažnijih, ali i jedna od najopasnijih utakmica. To je mač s dvije oštrice – moramo maksimalno uživati, a opet su tu brige oko jedne od najvažnijih stvari u nogometu, a to je osvajanje Lige prvaka. Moraš imati malo sreće, igrati dobro i nikada ne spustiti gard. Pojavit će se strah, to je prirodno. Što ga je više, to ćemo biti sretniji ako na kraju uspijemo pobijediti”, rekao je legendarni Ancelotti.

TIP DANA – Finale Lige prvaka: Dortmund vs Real Madrid

Ancelotti je otkrio da će Thibaut Courtois započeti kao čuvar mreže u finalu na Wembleyju, budući da je Lunjin bio bolestan. Courtois se vraća nakon dugog razdoblja izbivanja zbog ozljede koljena koju je pretrpio prošlog kolovoza.

Ancelotti je istaknuo ključne elemente za uspjeh u finalu koje vidi u kvaliteti i požrtvovnosti svoje momčadi. Naglasio je kako su ove karakteristike bile ključne tijekom cijele sezone te će biti presudne i u ovom meču.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!