NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti: Nisam dužan odgovoriti vam na to pitanje

Carlo Ancelotti: Nisam dužan odgovoriti vam na to pitanje

Nakon što je sinoć odigrao remi sa Shakhtarom, Real Madrid je izborio prolazak grupne faze Lige prvaka. Trener Carlo Ancelotti je bio pred mikrofonom i odgovarao na pitanja o uspjehu svog tima.

Postavljeno mu je i jedno o mogućem transferu Kyliana Mbappea u Real Madrid, što ga je iznerviralo.

Prije nego što je prihvatio 50 milijuna eura godišnje plaće i 100 milijuna eura bonusa za potpisivanje novog ugovora sa pariškim klubom, Kylian Mbappe je bio na korak od odlaska. Najviše se spominjao Real Madrid.

Sada su ponovo počele špekulacije, a u javnost je procurila informacija da se Mbappe žali zbog donesene odluke i da sada želi napustiti Pariz što prije moguće. Navodno bi on u novu momčad već u siječnju, na zimskom prijelaznom roku.

Sada je i Ancelotti rekao što misli o tom pitanju: “Imate hrabrosti kad me to pitate. Neću vam odgovoriti. Nisam dužan odgovoriti vam na to pitanje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!