NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti objavio gdje će završiti karijeru

Carlo Ancelotti objavio gdje će završiti karijeru

Legendarni talijanski trener Carlo Ancelotti najavio je da će završiti karijeru kada napusti Real Madrid.

Ancelotti je nedavno napunio 63 godine, a u intervjuu za talijanske medije najavio je da će mu posao u Realu biti posljednji u karijeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Završit ću karijeru u Realu jer smatram da treba otići na vrhuncu, a Real je vrhunac nogometa”, rekao je Ancelotti.

Ancelotti nije želio prognozirati koliko još godina planira biti na klupi Reala, a važeći ugovor ga za madridski klub veže do ljeta 2024. godine.

Nakon sjajne igračke karijere u Parmi, Romi i Milanu, Ancelotti je odmah uskočio u trenerske vode te je od 1992. do 1995. bio pomoćnik u talijanskoj reprezentaciji.

Zatim je vodio Reggianu, Parmu, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern, Napoli i Everton prije nego što se vratio u Real 2021. godine.

U karijeri je osvojio gotovo sve što se može osvojiti, a šest je puta bio prvak Europe, četiri puta kao trener.

Real će u nedjelju otvoriti novu sezonu La Lige protiv novog prvoligaša Almerije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!