NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti žestoko kritizirao La Ligu: "Ova zamisao je potpuno apsurdna"

Carlo Ancelotti žestoko kritizirao La Ligu: “Ova zamisao je potpuno apsurdna”

U sklopu press konferencije, Carlo Ancelotti je istaknuo zanimljivu temu koju je pokrenula La Liga – mogućnost postavljanja kamera u svlačionice svih klubova unutar ove prestižne lige. Ancelotti je podijelio svoje mišljenje o ovoj inovativnoj ideji, istaknuvši kako bi to moglo promijeniti dinamiku i transparentnost natjecanja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ova konceptualna zamisao ne nailazi na odobravanje legendarnog talijanskog stratega, koji postaje drugi u nizu koji je izrazio kritike prema istoj ideji. Prije njega, vratar Athletic Bilbaa Unai Simon također je javno iznio svoje kritike u vezi s ovim prijedlogom.

Svlačionica sa kamerama? Za mene je svlačionica svetilište. Ova zamisao je potpuno apsurdna”, naglasio je Ancelotti, izražavajući svoje jasno i snažno mišljenje.

Prema informacijama medija, moguća kazna za nepostavljanje kamera mogla bi iznositi 13 milijuna eura, dok većina igrača i trenera vjeruje da svlačionica predstavlja privatni, a ne javni prostor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!