NaslovnicaVijestiCarlos Bruno: Ronaldo uvijek nosi komad papira u džepu, kad ga naljute...

Carlos Bruno: Ronaldo uvijek nosi komad papira u džepu, kad ga naljute pokaže im što piše na njemu

Za desetak dana izlazi knjiga posvećena rivalstvu asa Manchester Uniteda Cristiana Ronalda i zvijezde PSG-a Lionela Messija. No, objavljivanje pojedinih dijelova već je počelo, a zanimljivu priču otkrio je Sportingov kondicioni trener Carlos Bruno.

Portugalac, naime, uvijek u džepu nosi papirić na kojem je ispisano što je sve napravio u karijeri. Bruno je objasnio kako je jednom bio u Realovom kampu usred svađe oko toga je li bolji Ronaldo ili Messi. Tada je Ronaldo odlučio prisutnima pokazati što piše na papiru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Izvadio je komad papira iz džepa na kojem su bila ispisana sva njegova postignuća u karijeri. Sve stvari koje je osvojio s klubovima i na individualnoj razini. Izvadio je papir i samo kratko rekao, ‘Nije loše, zar ne?!’. Za njega ništa novo, to mu je samo dodatni motiv i zato je napravio tako velike stvari u karijeri”, otkrio je Bruno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!