NaslovnicaVijestiCarlos Tevez se vraća u Premier ligu

Carlos Tevez se vraća u Premier ligu

Carlos Tevez bi sljedeći tjedan trebao razgovarati sa menadžerom Tottenhama Antonijom Conteom o potencijalnom povratku u Premier ligu.

38-godišnji Tevez je bez kluba otkako je napustio Boca Juniors u srpnju, ali bivši argentinski reprezentativac nije se službeno povukao iz nogometa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tevez je ranije igrao za West Ham, Manchester United i Manchester City, ali nije igrao u Premier ligi otkako je napustio Etihad 2013. godine.

Međutim, sada bi se mogao vratiti u engleski nogomet.

Prema talijanskom Corriere dello Sportu, Tevez bi se sljedeći tjedan trebao sastati sa Conteom i njegovim trenerskim stožerom na Tottenhamovom treningu.

Conte je ranije potpisao Teveza iz Manchester Cityja kada je bio trener Juventusa 2013. godine.

Zajedno su proveli samo jednu sezonu u Torinu prije nego što je Conte otišao i postao trener talijanske reprezentacije.

No sada navodno razmišlja o ponovnom susretu s napadačem, koji je tijekom svog vremena u engleskom nogometu dva puta osvojio Premier ligu sa Unitedom i jednom sa Cityjem.

Tevez je također posjetio brojne talijanske klubove, što je potaknulo nagađanja da bi se umjesto toga mogao vratiti u Serie A.

Nakon što je posjetio svoj bivši klub Juventus i milanski Inter, Tevez je također primijećen na treningu Milana u zagrljaju sa menadžerom Stefanom Piolijem i legendom kluba Paulom Maldinijem.

Tevez je također povezivan s prelaskom u MLS, a za napadača su navodno zainteresirani DC United, Minnesota United i Orlando City.

Tottenham je prethodno pokušao potpisati Teveza iz Manchester Cityja 2012. godine kada je Harry Redknapp bio menadžer.

Tada je rekao: “Rekao sam predsjedniku ‘možete li mi nabaviti Carlosa Teveza?’

“Daniel (Levy) se raspitivao, ali to nije bilo izvedivo. Da je to mogao učiniti, učinio bi.

Za City je postigao 73 gola u 148 utakmica, čime je pomogao klubu do prvog naslova u Premier ligi u sezoni 2011-12.

Tevez je postigao ukupno 84 gola u 202 utakmice tijekom svog boravka u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!