NaslovnicaVijestiČAROBNJAK ZIZOU SE VRATIO: Dužina njegovog ugovora otkriva pakleni plan Kraljevskog kluba

ČAROBNJAK ZIZOU SE VRATIO: Dužina njegovog ugovora otkriva pakleni plan Kraljevskog kluba

Zinedine Zidane službeno je potvrđen kao trener Real Madrida iz Madrida! Španjolski div, koji je pao u epsku krizu, otpustio je Santiago Solarija u skladu s najavama španjolskih medija i vratio legendarnog Francuza na mjesto zločina.

ZIDANE POSLAO ZAHTJEV

Zidane je u Madridu već boravio nogometaš, a potom i kao trener. Kao trener, Real je doveo do tri uzastopna naslova europskog klupskog prvaka, što je jedinstveno postignuće u elitnoj Ligi prvaka. Nakon završetka prošle sezone, on se oprostio od kluba i dao otkaz, ali je uspio samo 284 dana idržati bez ekipe Reala.

DE LIGT ODBIO JUVENTUS I BAYERN: Evo u koji klub želi otići na kraju sezone!

Sada se vratio u Madrid i, zanimljivo, potpisao je ugovor do ljeta 2022. godine. Dužina ugovora bila je iznenađujuća za mnoge, ali istodobno svjedoči kako klub iz glavnog grada Španjolske sa Zizouom na klupi počinje pisati novo poglavlje i sastavlja novi tim koji će izvući Real iz krize i vratiti ga među najbolje u Španjolskoj i Europi.

Ukratko, Zidane se vratio, a sada će raditi više nego očito na duge staze. Dobio je dugogodišnje povjerenje i vrijeme da ponovno izgradi jak, respektabilan tim. Svakako preko noći se ne očekuje preporod Reala, vjerojatno je i sam Zidane, koji je u svom prvom mandatu osvojio čak devet trofeja, od uprave zahtijevao strpljenje i finnansije. Administracija kluba bi navodno Zidaneu trebala osigurati više od 300 milijuna eura za kupovinu novih igrača.

Recimo da će Solari, iako je dobio otkaz kao trener momčadi, ostati u ekipi Reala, te su najavili kako će mu pronaći novi posao unutar kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!