NaslovnicaVijestiCasillas OTKRIO kako i zbog čega je NAPUSTIO Real: Takav Real mi...

Casillas OTKRIO kako i zbog čega je NAPUSTIO Real: Takav Real mi se nije sviđao!

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas nakon 16 godina u prvoj momčadi odlučio je napustiti Bernabeu u ljeto 2015. godine. Nedavno je govorio o njegovu odlasku iz kluba, Jose Mourinhu i rivalstvu s Barcelonom.

Bivši vratar Reala Iker Casillas uvjeren je da bi njegov odlazak iz Madrida bio još bolniji ukoliko bi ga odgodio. Danas, 37-godišnji Španjolac,  napustio je Real Madrid u ljeto 2015. godine nakon 16 godina u klubu, stadion Santiago Bernabeu nije napustio u najboljem odnosu.

Transfer glasine: Manolas na putu za Englesku, velikani u borbi za nogometaša Lyona, Mbappe bi mogao napustiti PSG?!

„Da sam ostao u Realu, sve bi se završilo još gore”, rekao je Casillas, koji se u Madridu zbog pristupa tadašnjeg trenera Jose Mourinha nije osjećao najbolje.

„Njegov dolazak nam je trebao omogućiti da se takmičimo s Barcelonom, ali je donio mnogo napetosti. Formirao se je madridismo koji mi se nije sviđao”, rekao je iskreno Casillas.

„Naša treća zajednička godina nije bila dobra, iako smo osvojili La Ligu. Činilo se kao da se samo radi protiv Barcelone. Sukob je bio lud, kao da je to bio politički rat između Katalonije i Španjolske. Takav madridismo mi se nije sviđao.”

Iako je jedna od najvećih legendi u Realu, rekorder je po broju nastupa za španjolsku reprezentaciju, napustio klub gotovo kao izgnanik.

„Odnosi s Mourinhom nisu bili dobri za mene, za Mourinha ili Real Madrid. Danas bih vjerojatno reagirao drugačije, ne bi šutjeo. Nisam govorio ništa, zato što sam želio da se poštuju vrijednosti Real Madrida”, prisjeća se vratar, koji je unatoč sukobu ostao veliki naavijač kluba.

“Ja sam madridista i veliki navijač Reala, ali nisam ekstremist. Ovaj klub mi je dao sve”, rekao je.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!