NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Manolas na putu za Englesku, velikani u borbi za nogometaša...

Transfer glasine: Manolas na putu za Englesku, velikani u borbi za nogometaša Lyona, Mbappe bi mogao napustiti PSG?!

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Kostas Manolas nogometaš Rome najnovije je ime koje se dovodi u vezu s prelaskom u Manchester United, javlja Corriere dello Sport. Crveni đavoli na tržištu aktivno traže centralnog braniča a Grka mogu dobiti za samo 31,5 milijuna funti koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

GATTUSO POJAČAVA NAPAD: AC Milan dovodi 24-godišnju zvijezdu na zimskom prijelaznom roku!

Chelsea je najnovija ekipa koja se uključila u borbu za nogometaša Lyona, Houssema Aoura, javlja Daily Mail. Plavci su se tako pridružili Arsenalu i Barceloni koji su već ranije pokazali interes za ovog mladića koji pruža zaista sjajne partije ove sezone.

Francuski nogometaš Kylian Mbappe bi mogao doći u Real ukoliko Perezu propane plan za dovođenje superstara PSG-a Neymara, javlja Don Balon. Španjolski list piše kako bi tranasfer Mbappea bio jeftiniji od transfera Neymara, omogućujući madridskom gigantu da potpiše i drugog napadača. Na listi želja su Harry Kane, Roberto Firmino i Mauro Icardi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!