NaslovnicaVijestiCavani: Doći će trenutak kad ću ga nadmašiti!

Cavani: Doći će trenutak kad ću ga nadmašiti!

Urugvajski napadač izjavio je da će doći trenutak kad će nadmašiti najboljeg strijelca u povijesti kluba, ali da ispred ličnog učinka stavlja momčad.

trenutak

Golgeter Paris Saint-Germaina Edinson Cavani istaknuo je da će mu biti drago kada nadmaši rekord Zlatana Ibrahimovića za najboljeg strijelca kluba, za što su mu potrebna četiri pogotka.

[su_live_koeficijenti]

Cavani je i ove sezone jako produktivan, već je dao 23 gola u svim natjecanjima i nedostaju mu tri da stigne brojku 156, koliko je dao Ibrahimović u dresu pariškog kluba.

“Taj trenutak će doći, biti najbolji strijelac kluba je jedinstven osjećaj za svakog nogometaša. Ipak, iskreno govoreći, svi u Parizu znaju tko sam i da mi je najvažniji kolektiv. Skoncentrisan sam kako da momčad bilježi pobjede i osvaja trofeje”, rekao je Cavani , a prenosi UEFA-ina službena web-stranica.

Transfer glasine: Eden Hazard napušta Chelsea, Arsenal i Tottenham žele igrača Reala, Everton kupuje igrača Citya

Zvijezda PSG-a odlazi u kinesku Super ligu: On više nije u Emeryjevim planovima

NEVJEROVATNO: Evo gdje će se održati dodjela Zlatne lopte!

Imaće priliku već večeras da se približi Ibrahimoviću, na gostovanju Bayernu u Münchenu u posljednjem kolu skupine B Lige prvaka.

Urugvajac je na Parku prinčeva od 2013. godine kada je stigao iz Napolija i dao je veliki doprinos u osvajanju tri naslova prvaka Francuske, tri nacionalna kupa i četiri Liga kupa.

[su_no1forfootball]

U siječnju 2007. dobiva poziv za Urugvajsku nogometnu reprezentaciju do 20 godina. Nastupa na Južnoameričkom nogometnom prvenstvu za mlade u Paragvaju gdje u devet utakmica postiže sedam pogodaka i osvaja 3. mjesto s reprezentacijom.

Veljače 2008. po prvi put nastupa za Urugvaj i postiže pogodak u remiju 1:1 protiv Kolumbije, a 2011. osvaja Copa Americu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!