NaslovnicaVijestiCavanijev agent otkrio gdje urugvajski nogometaš želi nastaviti karijeru

Cavanijev agent otkrio gdje urugvajski nogometaš želi nastaviti karijeru

Cavanijev agent otkrio gdje urugvajski nogometaš želi nastaviti karijeru

Agent urguvajskog nogometaša, Edinsona Cavanija koji igra za Paris Saint-Germainm, Fernando Guglielmone otkrio je gdje bi Urugvajac želio da nastavi nogometnu karijeru. Golgeter PSG-a Edinson Cavani volio bi da se jednog dana vrati u Napoli, otkrio je njegov agent Fernando Guglielmone.

Urugvajcu su ostale u lijepom sjećanju tri sezone koje je proveo u klubu s juga Italije, pa je izrazio želju da prije okončanja karijere ponovno obuče dres Napolitanaca.

[su_bonus]

Deschamps: Nikada ga više neću zvati u reprezentaciju!

Nevjerovatno je šta se je dešavalo u Barceloni: Katalonci otkrili ko je prije dvije godine spriječio fizički obračun između Louis Enriquea i Lea Messija!

Transfer glasine: Alexis Sanchez ponovo na meti velikog kluba, Barcelona dovodi defanzivca iz Bundeslige, Luke Shaw napušta United

“On je vrlo sretan, želi ispiše svoju povijest u dresu Parižana, koji su u vrhu francuskog nogometa. Također je uspio da se plasira na Svjetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom. Ima pobjedničko razmišljanje, zbog tog je jedan od najboljih na svijetu. Povratak u Napoli? Trenutno je fokusiran na sadašnji klub, ali u njegovoj glavi uvijek postoji ideja da ponovno zaigra u Napoliju.” izjavio je Fernando Guglielmone za CalcioNapoli24.

Cavani je igrao za Napoli od 2010. do 2013. godine i postigao104 gola u 104 utakmice prije nego se preselio u pariški klub za 64 milijuna eura. Prije Napolija, 30-godišnji Urugvajac je igrao u Palermu od 2007. do 2010. godje je postigao 34 pogotka u 109 nastupa. Za reprezentaciju Urugvaja je debitirao 2008. godine i od tada postigao 39 pogodaka u 96 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!