NaslovnicaVijestiChelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime već neko vrijeme kruži među skautima najvećih europskih klubova.

Jedan od najvećih talenata u Brazilu, spominjao se kao potencijalno pojačanje za klubove poput Barcelone, PSG-a i Chelsea. Navodno, Chelsea je već pripremio značajnu ponudu kako bi angažirao mladog nogometaša.

Chelsea je spremna izdvojiti 55 milijuna eura za mladog tinejdžera koji je dosad sakupio samo 432 minute igre u profesionalnom nogometu, nastupajući u 13 utakmica za Palmeiras. Unatoč ograničenom iskustvu, mladi igrač je postigao dva gola i imao jednu asistenciju. Trenutno je pod ugovorom do ljeta 2026. godine.

Estevao nedavno postao član brazilske U-17 reprezentacije, debitiravši u studenom prošle godine. Od tada je odigrao pet utakmica, u kojima je postigao tri gola i upisao tri asistencije.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!