NaslovnicaVijestiChelsea dovodi još jedno pojačanje iz Bundeslige koje će ih koštati 80...

Chelsea dovodi još jedno pojačanje iz Bundeslige koje će ih koštati 80 milijuna funti!

Navodno je zvijezda Bayer Leverkusena Kai Havertz spreman za transfer u iznosu od 80 milijuna funti u Chelsea – gdje još uvijek dogovaraju osobne uslove.

Chelsea dovodi

21-godišnjak je jedna od najpopularnijih mladih zvijezda, a sezonu u Bundesligi je završio sa 12 golova i šest asistencija.

David Ornstein iz The Athletica je otkrio da je Frank Lampard u dobrom položaju da dovede Havertza, jer su jedini klub koji je spreman platiti ono što je potrebno, to je 80 milijuna funti.

Također se navodi da njemački internacionalac žudi za transferom kako bi riješio svoju budućnost vrlo brzo nakon što je nagovijestio da će otići iz Bayera ovog ljeta.

Chelsea svoju sljedeću utakmicu igra protiv Liverpoola u gostima u srijedu, gdje će im biti potrebna pobjeda u borbi za Ligu prvaka. Koeficijent na bet365 kladionici na pobjedu Chelseaja iznosi 3.50, dok su Redsi favoriti u tom susretu sa koeficijentom 2.00.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!