NaslovnicaVijestiChelsea na čelu s Boehlyjem pripremio ponudu za Ronalda

Chelsea na čelu s Boehlyjem pripremio ponudu za Ronalda

Chelsea je trenutno favorit za dovođenje Cristiana Ronalda, koji se nije pojavio na treningu Manchester Uniteda iz “obiteljskih razloga”, a iza svega stoji namjera Portugalca da napusti klub, pišu britanski mediji.

Naime, novi vlasnik Chelseaja Todd Boehly želi se odmah dokazati navijačima pa se odlučio za najpopularnijeg nogometaša svijeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je United bio spreman odbiti ponude za Ronalda budući da je on u planovima novog menadžera Erika Ten Haaga, najnovije informacije govore da su ga dogovorili prodati za 15 milijuna eura.

U tom slučaju jedino bi preostalo da Ronaldo dogovori uvjete s Chelseajem, što bi zbog plaće Portugalca mogao biti potencijalni problem za transfer.

United nije uspio nastupiti u Ligi prvaka, a Ronaldo se želi natjecati na najvišoj razini, zbog čega želi napustiti klub koji je imao lošu prošlu sezonu.

Eventualnim transferom Ronaldo bi bio tek jedno od velikih pojačanja Chelseaja ovog ljeta budući da je već dogovoren dolazak Raheema Sterlinga za oko 50 milijuna eura.

Chelsea ​​također pokušava riješiti problem u obrani odlaskom nekoliko standardnih igrača, a u posljednje vrijeme najviše se spominje Juventusov Matthijs de Ligt.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!