NaslovnicaVijestiChelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

Chelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

Posljednjih godina Chelsea je uložio značajna sredstva u pojačanja, a njihov posljednji potez pokazuje da će ta praksa biti nastavljena. Fabrizio Romano izvještava da je londonski klub ponudio 65 milijuna eura za Estevaoa Williana, 17-godišnjeg krilnog napadača Palmeirasa.

Palmeiras je već odbio Chelseajevu ponudu vrijednu 57 milijuna eura (32 milijuna zajamčeno + 25 milijuna u bonusima). Ako prihvate ovu novu ponudu, mladi Brazilac bi postao najskuplji transfer južnoameričkog kluba. Trenutno rekord drži Endrick, također igrač Palmeirasa, čiji će se transfer u Real Madrid ostvariti ovog ljeta, a njegova ukupna vrijednost s bonusima iznosi 60 milijuna eura.

Prema Romanu, Estevao je prije dva tjedna usmeno dogovorio prelazak u Chelsea, a sada se čeka Palmeirasov odgovor na najnoviju ponudu. Mladi krilni napadač se već godinama slovi kao jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa, što je prepoznao i Nike, koji je s Estevaom potpisao ugovor kada je imao samo 10 godina, čime je postao najmlađi Brazilac s ugovorom u povijesti te tvrtke.

Unatoč tome što je skupio 17 nastupa za prvu momčad Palmeirasa i postigao tri pogotka, Estevao još nema mnogo iskustva u seniorskom nogometu. Zbog sličnosti s Lionelom Messijem na početku karijere dobio je nadimak Messinho, no mladi napadač je istaknuo da mu je draže da ga zovu Estevao.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!