NaslovnicaVijestiChelsea već održao pregovore sa potencijalnom zamjenom Antonio Contea

Chelsea već održao pregovore sa potencijalnom zamjenom Antonio Contea

Chelsea već održao pregovore sa potencijalnom zamjenom Antonio Contea. Antonio Conte je hodajući ‘mrtvac’ u Chelseaju nakon teških poraza od Bournemoutha i Watforda.

Chelsea već održao

Kao i Manuel Pellegrini, Jose Mourinho i Claudio Ranieri prije njega, Talijani će biti oslobođeni dužnosti prije nego što se sezona završila nakon osvajanja Premier lige.

Roman Abramović je za vrijeme svojeg rukovodstva imenovao 10 različitih menadžer, ne uključujući privremene, a sadašnji menadžer se okomio na upravu Chelseaja i svi znamo kako će se to završiti.

[su_bonus]

Međutim, sada izgleda kao da će se prianjati na svoj posao do kraja sezone, budući da još uvijek može da se bori za FA kup i Ligu prvaka.

Također je sasvim moguće da će Plavci završiti u top četiri, iako su samo jedan bod ispred Spursa, koji je na petom mjestu.

Ako se bilo što od toga promijeni, tada bi mogli da ga vidimo da odlazi prije nego što je očekivano.

Realno, pitanje je kada, ako talijanski menadžer ne ispuni očekivanja, doći će do potencijalnih zamjena.

Prema katalonskom izdanju Sport-a, Abramović je prije mjesec dana počeo gledati svoje mogućnosti prije nego što odluči dovesti potpuno svježe lice – što uključuje Guus Hiddinka ili Carlo Ancelottija koji su i prije radili na Stamford Bridgeu.

[su_no1forfootball]

Direktorica Chelseaja, Marina Granovskaia je stoga poslana na razgovore sa Luis Enriqueom.

Smatra se da bivši menadžer Barcelone želi da se dokaže u Premier ligi, a njegovo iskustvo vođenja velikih imena ga čvrsto stavlja na prvo mjesto.

Bit će mu ponuđen dvogodišnji ugovor, koji će biti potpisan čim Conte napusti Chelsea.

Ako posao propadne, ona će daljnji poticaj biti vijesti da je Maurizio Sarri odgodio pregvore sa Napolijem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!