NaslovnicaVijestiChelseajeve tri opcije za novog napadača, koga će odabrati Conte?

Chelseajeve tri opcije za novog napadača, koga će odabrati Conte?

Michy Batshuayi odlazi izvijesno u Sevillu na posudbu do kraja sezone, a Chelsea među trojicom kandidata koji bi ove zime mogli da dođu kao alternative Alvaru Morati, navode Richmonda Boakyea, Andyja Carrolla i Christiana Bentekea.

Golgeter Crvene Zvezde, piše Standard Evening nalazi se u društvu iskusnih Andyja Carrolla (West Ham) i Christiana Bentekea (Crystal Palace). Naime, menadžer Conte je dobio dozvolu da angažuje rezervnog napadača, ali i minimalan fond za to, pa mu je izbor sužen, jer na tržištu ima vrlo malo golgetera.

Iako mediji tvrde da su Caroll i Benteke u prednosti, Boakyeva prednost je odlična forma, čak 42 gola u 2017. godini i činjenica da ga Conte odlično poznaje, jer ga je svojevremeno lično i doveo iz Atalante u Juventus.

[su_premierleague]

Uz to, skautski tim sa Stamford Bridgea snimao je napadača iz Gane u posljednja tri mjeseca i sada je sve na italijanskom treneru. Chelseaju se žuri, vrlo brzo će se Conte odlučiti koga želi uz Moratu.

Spominjala se cifra od 10 milijuna eura za Zvezdinog bombardera, prema medijima iz Gane, a skauti Chelseaja su ga lično posmatrali na utakmicama Zvezde protiv Arsenala u Ligi Europe.

Transfer glasine: Arsenal dovodi napadača svjetske klase, Ronaldo imenovao klub u kojem želi nastaviti karijeru, Guardiola kupuje sjajnog napadača

Najveći transferi koji bi se trebali dogoditi do kraja mjeseca!

Napadač crveno-bijelih nalazi se na spisku potencijalnih pojačanja Crystal Palace i Newcastlea, koji takođe traže novog napadača. Crystal Palace jer je nezadovoljan Bentekeom, a Newcastle traži drugačiji profil napadača od Aleksandra Mitrovića.

[su_cashout]

“Ostalo mi je još godinu dana ugovora, ali kako što svi dobro znate, sve je moguće. U jednom trenutku ste tu, a u drugom vas je već zamijenila druga osoba”, izjavio je Conte u vezi s ostankom na Stamford Bridgeu, a prenio je Sky Sports.

Chelsea je u subotu remizirao bez golova sa Leicesterom na Stamford Bridgeu, i sada se nalaze na diobi drugog mjesta sa Manchester Unitedom i Liverpoolom, sa tri boda više od četvrtoplasiranog Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!