NaslovnicaVijestiChristian Eriksen će biti kapetan Danske protiv Srbije na terenu na kojem...

Christian Eriksen će biti kapetan Danske protiv Srbije na terenu na kojem je zamalo umro!

Šok je nastupio u nogometnom svijetu 12. lipnja 2021. godine kada je u 42. minuti susreta Danske i Finske na Europskom prvenstvu koji se igrao na Parken stadionu u Kopenhagenu.

Čekajući izvođenje auta, na tlo je pao Christian Eriksen bez ikakvog kontakta i ostao je beživotno ležati. Odmah je stigao tim iz hitne pomoći i počeo postupak oživljavanja nakon čega je Eriksen na nosilima odveden sa terena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Scene kako igrači obje momčadi zgroženi i zapanjeni stoje oko Eriksena koji nije davao znakove života i njegove djevojke koja je utrčala na teren uplakana cijeli svijet nikada neće zaboraviti.

Jedan dan kasnije liječnik iz reprezentacije je objavio da je Eriksen imao srčani udar, a zatim je 18. lipnja objavljeno da je imao operaciju koja je uspješno izvšena i u kojoj su Eriksenu ugradili defibrilator. Taj uređaj mu je potreban zbog aritmije srca koju je izazvao infarkt kojeg je pretrpio 12. lipnja.

Zbog pravila u talijanskoj Seriji A, Inter je morao otkazati suradnju sa Eriksenom, ali se on u siječnju malo prije svog 30. rođendana pridružio engleskom premierligašu Brentfordu. Prvu utakmicu nakon 12. lipnja je odigrao 26. veljače, a prvu utakmicu za Dansku nakon prisilne pauze mjesec dana kasnije.

On je u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske u kojoj je Danska poražena sa 4-2 postigao gol u 110. nastupu za reprezentaciju. To je bio Eriksenov 37. gol kojeg je postigao samo dvije minuta nakon ulaska u igru.

Kako stvari stoje, Eriksen nastavlja istim putem. Danas u 18 sati Danska na Parken stadionu igra protiv Srbije u prijateljskoj utakmici u kojoj je trener Kasper Hjulmand naslutio da će Eriksen igrati u prvoj postavi i biti kapetan u odsustvu Simona Kjaera, što je javnost oduševljeno prihvatila.

Christian Eriksen će tako igrati za svoju reprezentaciju na istom terenu na kojem je prije 291 dan zamalo umro.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!