NaslovnicaVijestiCiro Ferrara: Marco Verratti može dostići Pirlovu razinu

Ciro Ferrara: Marco Verratti može dostići Pirlovu razinu

Talijanski trener i bivši reprezentativac, Ciro Ferrara, smatra da je Marco Verratti sposoban da zamijeni Andreu Pirla u reprezentaciji Italije.

verratti pirlo

Verratti je upisao 15 nastupa za reprezentaciju, a sigurno će igrati važnu ulogu u Conteovom timu na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

S druge strane, Andrea Pirlo, koji je dres Italije oblačio 116 puta, još uvijek je dio reprezentativnog tima, nakon što je povukao odluku da će napustiti reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva 2014.

Bivši defanzivac Napolija i Juventusa, Ciro Ferrara, vjeruje da je Verratti sposoban postati zvijezda reprezentacije, baš kao što je Pirlo bio više od deset godina.

“On je napustio Italiju, a to je nešto što se često dešava sa najboljim igračima iz Serije A”, rekao je Ferrara a Omnisport.

“Otišao je kako bi se pridužio jednoj jakoj ligi, ali ne tako jakoj kao što je možda engleska, španjolska, pa čak i njemačka. Pustili smo ga previše olako, a on je jedini igrač koji ima potencijal da jednog dana preuzme Pirlovu ulogu u reprezentaciji, a Pirlo je jedan od najvažnijih igrača u novijoj povijesti nogometa.”

“Verratti je igrač koji ima sjajan karakter, nizak je, ali je sposoban za velike stvari. Opet naglašavam da ima sjajan karakter, koji je stekao već prije pet ili šest godina. Čak prije tri, četiri godine Marco je pokazao sposobnosti koje ima, i fantastičan pregled igre.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!