NaslovnicaVijestiČISTKA U MUNCHENU: Bayern na ljeto prodaje tri VELIKA imena, zamjene već...

ČISTKA U MUNCHENU: Bayern na ljeto prodaje tri VELIKA imena, zamjene već poznate!

Njemački mediji izvješćuju da su vlasnici Bayern Munchena spremni saslušati svaku ponudu koja stigne na njihovu adresu za čak četiri nogometaša bavarskog giganta. Nogometaši koji se nalaze na listi za “odstrijel” su Thiago Alcantara, Jerome Boateng, Artur Vidal i Juan Bernat.

Bayern na ljeto prodaje

U kampu njemačkog giganta Bayerna iz Münchena ovo ljeto će biti veoma burno i dinamično. Njemački mediji izvješćuju da su u Bavarskoj prijestolnici spremni odreći se nekoliko igrača koji su proteklih godina igrali vrlo značajne uloge te ih zamijeniti novima.

>> TRANSFER BOMBA – Radamel Falcao na meti europskog velikana!

U Bayernu će tako, u slučaju zadovoljavajućih ponuda, prodati ček četiri izvrsna igrača, među kojima su standardni veznjaci Thiago Alcantara i Arturo Vidal, te dvojac iz defanzivne linije Juan Bernat i Jerome Boateng.

[su_bonus]

Najpoželjniji član Bayernove ekipe na ljeto će ipak biti napadač Robert Lewandowski. Unatoč pritisku njegovog agenta Pini Zahavija, Poljak nije na prodaju po svaku cijenu, a s druge strane, ipak  Bayern intenzivno traži nova krila i napadače. U posljednjih nekoliko dana je čak bilo govora o transferu i Garetha Balea iz Real Madrida, ali ipak mnogo realnije opcije su  Timo Werner iz Leipziga te Kristian Pulišić iz Dortmund.

[su_live_koeficijenti]

Kupovinom ovog dvojca Bayern bi ubio dvije muhe jednim udarcem. Direktno bi oslabio konkurente iz Bundeslige a dobio bi dva vrhunska nogometaša koji bi u budućnosti na svojim pozicijama mogli biti među najboljim na svijetu, te je sasvim realno očekivati da se ova dva transfera i realizuju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!