NaslovnicaVijestiClaudio Bravo svojom izjavom izazvao gnjev kod navijača Manchester Cityja

Claudio Bravo svojom izjavom izazvao gnjev kod navijača Manchester Cityja

Claudio Bravo svojom izjavom izazvao gnjev kod navijača Manchester Cityja. Claudio Bravo napustio je Barcelonu da bi se pridružio Manchester Cityju za 15.4 milijuna funti krajem ljetnog prijelaznog roka koji je prisilio omiljenog među navijačima, Joe Harta da ode iz kluba.

Claudio Bravo svojom

33-godišnjak je već proizveo neke velike pogreške, kao što je to uradio u svom debiju protiv Manchester Uniteda, kao i njegovu smiješnu pogrešku i crveni karton u Cityjevom porazu protiv Barcelone od 4-0 na Nou Campu.

To je rečeno, sve u svemu, vratar je navodno doveden zbog svoje sposobnosti sa loptom, polako se prilagođava engleskom nogometu i sada ima 11 nastupa u svim natjecanjima, no on je zadržao mrežu praznom u samo dva navrata.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Čileov kapetan, koji je vodio svoju zemlju do trijumfa u Copa Americi, sada riskira gnjev navijača Manchester Cityja, nakon što je inzistirao na tome da je njegov bivši tim i vladajući španjolski prvak Barca, mnogo veći klub od njegovog novog tima.

Bravo je osvojio nevjerojatnih osam trofeja u samo dvije godine sa Katalonskim divovima i on je rekao za čileansku televiziju: “Ova dva kluba su veoma slična u smislu proračuna, ali u smislu veličine, Barcelona je mnogo veća.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ova izjava će naljutiti sve navijače Manchester Cityja, bez obzira na to što su njegove riječi činjenica i to svi znamo, ali navijači u Engleskoj cijene kada ste privrženi klubu, ali ove riječi će ih stvarno pogoditi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!