NaslovnicaVijestiConte odgovorio hoće li se rukovati sa Mourinhom u nedjelju

Conte odgovorio hoće li se rukovati sa Mourinhom u nedjelju

Trener Chelseaja Antonio Conte odgovorio na pitanje hoće li se rukovati sa Joseom Mourinhom u nedjelju, kada će United i Chelsea ukrstiti koplja na Old Traffordu.

Dvoboj na Old Traffordu “Crveni vragovi” dočekuju nakon poraza od Watforda, dok Bluesi stiže nakon dvije vezane pobjede.

“Poslije dva teška poraza pobijedili smo West Brom i Hull, a dobro smo odigrali i protiv Barcelone. Ali sve to je u prošlosti i zato se moramo fokusirati na ono što nas čeka”, kazao je Conte i dodao.

[su_premierleague]

“Barkley, Bakayoko i Luiz neće igrati. Svi ostali igrači su mi na raspolaganju. Giroud radi s nama. Zadovoljan sam kako sve izgleda, jer se čini kao da je tu duže od dva tjedna.”

Chelsea je trenutno četvrti na tablici s 53 poena, dok je United drugi sa tri više.

“Gledat ćemo samo sebe. I nama i Unitedu je vrlo važno da osvojimo tri boda. Otvorena su mjesta za Ligu prvaka, mnogo je dobrih timova i netko će morati ispadne. United je uvijek opasan. Imaju fantastične igrače, fizički su vrlo jaki. Moraćemo obratiti pozornost jer je sve moguće.”

Najbolji strijelci u 21. stoljeću: Ronaldo, Messi i ČETVORICA nogometaša za koje nikada ne bi ste pomislili da su na listi

Transfer glasine: De Gea donio odluku o nastavku karijere, Bayern kupuje talentovanog defanzivca, Real želi zvijezdu Citya

“Bit će potrebno da budemo na 120 posto kako bismo pobijedili. Očekujem da vidim Pogbu na terenu. Kao što sam rekao ranije, oni imaju vrhunske igrače. Ali da budem iskren, razmišljam samo o Chelseaju. Ne bih govorio što se događa u drugim klubovima, to je nedostatak poštovanja. ”

Upitan o njegovom odnosu s Joseom Mourinhom, s kojim je bio u sukobu, talijanski stručnjak je rekao:

[su_no1forfootball]

“I Mourinho i ja rekli smo neke stvari u prošlosti. Što se mene tiče, sve je u redu, više ne moramo razgovarati o tome.”

U studenom klub iz Londona slavio je s 1:0. Talijanski i portugalski trener ranije su ranije ove godine razmijenili mnogo teških riječi, a Conte je pokušao smiriti situaciju prije dvoboja na Old Traffordu.

“U prošlosti smo obojica rekli različite stvari, što se mene tiče, sve je u redu i ne zanima me ta tema. Ne zanima me to”, rekao je Conte.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!