NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Gea donio odluku o nastavku karijere, Bayern kupuje talentovanog...

Transfer glasine: De Gea donio odluku o nastavku karijere, Bayern kupuje talentovanog defanzivca, Real želi zvijezdu Citya

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Vratar Manchester Uniteda David de Gea blizu je postpisa novog ugovora sa Unitedom, javlja The Times. Španjolski reprezentativac dugo vremena je dovođen u vezu s transferom u Real Madrid a posebno nakon niza fantastičnih nastupa za Crvene vragove ove sezone.
De Gei sadašnji ugovor važi do kraja 2019. godine, a prema novo ugovoru trebao bi zarađivati 220.000 funti sedmično, što je dovoljan razlog da 27-godišnjak stavi potpis na ugovor.

>> Manchester United potrošio 3 milijuna funti za čudo od djeteta u 2008. godini – njegova karijera je upravo pogodila dno!

Bayern Munchen se pridružio listi klubova koji su u lovu na Ajaxovu zvijezdu Matthijs de Ligta, javlja Mundo Deportivo. Barcelona se smatra favoritom za njegov potpis, ali klubovi iz Premier lige Arsenal, Manchester United i Manchester City su također pokazali interes za ovog defanzivca.

[su_cashout]

Real Madrid prati razvoj situacije oko Raheem Sterlinga u Manchester Cityu koji još nije započeo pregovore o novom ugovoru s krilnim igračem, javlja Mirror. City još nije kontaktirao Sterlinga u vezi novog ugovora, unatoč tome što su nedavno produžili saradnju sa Kevinom De Bruyneom i Davidom Silvom. Šef Real Madrida Zinedine Zidane veliki je fan 23-godišnjeg krilnog igrača te će učiniti sve kako bi ga doveo u Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!