NaslovnicaVijestiČovjek je stvarno tvrdoglav: Sarri razočaran nakon poraza, jednom izjavom ponovo je...

Čovjek je stvarno tvrdoglav: Sarri razočaran nakon poraza, jednom izjavom ponovo je podigao mnogo prašine!

Strateg prvaka Italije bio je vidno razočaran nakon poraza njegove ekipe u Francuskoj. Italijan je istakao kako njegovi igrači evidentno ne razumiju upute i želje stručnog kadra kluba.

Torinski Juventus pretrpio je bolan poraz u prvom meču osmine finala Lige prvaka. Lyon ga je pobijedio s 1:0 na svom stadionu, a igru Stare dame najbolje opisuje činjenica da nisu uspjeli uputiti nijedan udarac prema golu Lyona.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Lucas Tousart, baš u momentima kada je defanzivac Matthijs de Ligt primao liječničku pomoć zbog ozljede glave, a Talijani su na terenu bili sa samo 10 igrača. Do kraja utakmice rezultat se nije promijenio i u uzvratnoj utakmici Juventus će loviti zaostatak.

Transfer glasine: Lampard prodaje osam prvotimaca, Upamecano razočarao Bavarce jer želi u Englesku, ko će biti nova “jedinica” Uniteda?

“Teško je objasniti zašto, ali u prvom poluvremenu smo prebacivali loptu usporeno. Logično, protivnik nas je stisnuo, ukrao brzo ukrao loptu i postigao gol. To je osnova i na tome ćemo raditi u budućnosti “, rekao je trener Maurizio Sarri za Sky Sport.

“Imali smo trening dan prije utakmice, a igrači su igrali dvostruko brže nego što je bilo na utakmici. To je suprotno onome što se dogodilo i ja ih stvarno ne razumijem. Lyon nije čak ni vršio veliki pritisak, jednostavno smo bili bez tempa i riješenja, suprotno onome kako smo se dogovorili”, rekao je strateg iz Torina.

Uzvratni susret Juventusa i Lyona odigrat će se u martu na Allianz stadionu u Torinu, a krajem tekućeg tjedna Staru damu čeka derbi Serie A s Interom.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!