NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lampard prodaje osam prvotimaca, Upamecano razočarao Bavarce jer želi u...

Transfer glasine: Lampard prodaje osam prvotimaca, Upamecano razočarao Bavarce jer želi u Englesku, ko će biti nova “jedinica” Uniteda?

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Jorginho, Kepa Arrizabalaga i Ross Barkley su među nekoliko igrača Chelseaja koji bi ovog ljeta mogli potražiti novi klub, tvrdi The Sun. Poraz u utorak od Lige prvaka od 3:0 od Bayerna iz Münchena pokazao je Franku Lampardu koliko je Chelsea zapravo iza evropske elite. Osam igrača moglo bi napustiti Chelsea među kojima su Jorginho, Kurt Zouma, Willian, Pedro i Giroud.

Alexandre Lacazette dogovorio sve sa Arsenalom oko mogućeg odlaska iz kluba!

Defanzivac RB Leipziga Dayot Upamecano glavni je prioritet obrane Chelseaja za ovo ljeto, navodi Mirror. Dvadesetjednogodišnjak je zamišljen kao savršeni šartner sa Antonio Rudigerom u srcu odbrane,  dok je nogometaš Leicestera Ben Chilwell potencijalna meta za lijevu stranu.

David de Gea mogao bi ovog ljeta napustiti Manchester United kako bi omogućio transfer sredstva za Ole Gunnar Solskjaera koji planira nastaviti obnovu kluba. United nastavlja pratiti napredak Deana Hendersona, koji je posuđen u Sheffield Unitedu, i koji je sjajnim predstavama pomogao ovoj ekipi da se bori za izlazak u Evropu. Henderson bi na predstojećem Euru trebao biti broj jedan reprezentacije Engleske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!