NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Cijenim samo tri igrača u Manchester Unitedu

Cristiano Ronaldo: Cijenim samo tri igrača u Manchester Unitedu

Izašli su detalji eksplozivnog intervjua kojeg je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu, nakon što je sinoć objavljen prvi dio razgovora, dok drugi slijedi večeras.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena je prošlog ljeta stigao u Manchester United, 12 godina nakon što je otišao iz kluba sa Old Trafforda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, sada 37-godišnja zvijezda i njegov voljeni Manheste rUnited nisu ni blizu onakav spoj kakav su bili na početku njegove karijere.

Cristiano je ovog ljeta želio da ode iz Manchester Untieda, jer nisu izborili Ligu prvaka, ali nitko ga nije htio kupiti, s obzirom da ima ogromnu plaću. Nakon toga dolazi novi trener Erik ten Hag koji je Ronalda postavio na klupu i davao mu prilike samo u Europskoj ligi.

Ronaldo se zbog toga odlučio dati intervju Piersu Morganu o kojem priča cijeli svijet već nekoliko dana. Žestoko se obrušio na klub koji ga proslavio te njihove ključne ljude.

“Od igrača Manchester Uniteda pozitivno mogu istaknuti samo trojicu. Diogo Dalot je profesionalan igrač, iako je mlad, mislim da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Po dobrom mogu spomenuti Lisandra Martineza i Casemira.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!