NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo debitirao u prvenstvu Saudijske Arabije, snimka sjajnog driblinga postala viralna

Cristiano Ronaldo debitirao u prvenstvu Saudijske Arabije, snimka sjajnog driblinga postala viralna

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo debitirao je u prvenstvu Saudijske Arabije i odigrao svih 90 minuta za svoj novi klub Al-Nassr.

Klub jednog od najboljih nogometaša svijeta je u 14. kolu prvenstva pred svojim navijačima pobijedio Ettifaq s minimalnih 1:0. Pogodak vrijedan tri boda u 31. minuti postigao je sjajni brazilski nogometaš Talisca koji se nakon igranja za Benficu i Beşiktaş odlučio povući s velike scene.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Inače, Ronaldo je bio kapiten Al-Nassra u ovoj utakmici u kojoj se potrudio i imao nekoliko prilika za pogodak. No, prečesto je djelovao usamljeno u napadu i nije premijeru začinio golom. Debi je obilježio i sjajan dribling Portugalca nakon kojeg je protivnik pao na stražnjicu.

Ronaldo je prije nekoliko dana sudjelovao u prijateljskoj utakmici protiv PSG-a kada su Parižani slavili rezultatom 5:4, a Portugalac je postigao dva gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!