NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo i njegov agent Jorge Mendes održali pregovore sa Bayernom. Portugalac...

Cristiano Ronaldo i njegov agent Jorge Mendes održali pregovore sa Bayernom. Portugalac bježi iz Uniteda

Cristiano Ronaldo i njegov agent Jorge Mendes prošlog mjeseca su se tajno sastali sa njemačkim prvakom Bayernom kako bi pokušali dogovoriti transfer, objavio je engleski Daily Mail koji tvrdi da je ekskluzivno saznao ovu informaciju.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Portugalac želi napustiti Uniteda u siječnju, a po svemu sudeći i klub ga se želi riješiti, posebno nakon intervjua kojeg je dao Piersu Morganu. Navodno je Bayern klub u kojem bi mogao nastaviti karijeru.

Na ljeto je Oliver Kahn potvrdio da se razmatrala opcija dovođenja Cristiana Ronalda, ali se nisu odlučili na to jer se ne uklapa u filozofiju kluba.

Problem je bila plaća od 500.000, posebno zbog toga što su doveli Sadija Manea iz Liverpoola za 35 milijuna funti.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!