NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo je jednom uvjerio dvojicu igrača da dođu u Manchester United...

Cristiano Ronaldo je jednom uvjerio dvojicu igrača da dođu u Manchester United sa jednostavnim telefonskim pozivom

Cristiano Ronaldo je telefonom nazvao dvojicu igrača koje je Manchester United želio dovesti i uvjerio ih da se pridruže klubu sa Old Trafforda.

Petostrukog osvajača Zlatne lopte angažirao je Sir Alex Ferguson kako bi osigrao potpise blizanaca Rafaela i Fabija da Silva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rafael je za UTD Podcast rekao da je kao tinejdžer primio poziv od Cristiana i da im je njegov utjecaj pomogao da donesu odluku.

“Zvao je na moj telefon i to nikada neću zaboraviti”, rekao je branič Botafoga.

“Broj koji me nazvao bio je međunarodni, a ja sam u tom trenutku govorio ‘Tko je ovo’? Nikad nisam primio takav poziv. Odgovorio sam, a već sam ga i prije poznavao, jer smo trenirali zajedno.”

“Pozdravio me na portugalskom jeziku, a onda sam otrčao do busa govoreći ‘Ronaldo je, Ronaldo je! Zove nas da porazgovaramo.”

“Rekao je: “Ovdje u Manchesteru pada kiša, kao što znate. Zovem da vam kažem da potpišete za Manchester United. Znam da će vam se svidjeti ovdje.”

“Nisam mogao vjerovati. Bilo je nevjerojatno.”

Fabio je podijelio sličnu priču 2020. godine i objasnio da im je Ronaldo pomogao obojici oko jezične barijere i problema sa samopouzdanjem dok su igrali za jedan od najvećih svjetskih klubova.

Rafael je postao redovan na desnom beku nakon umirovljenja Garyja Nevillea i osvojio je tri naslova u Premier ligi tijekom svog boravka u klubu.

Otišao bi u Lyon 2015. godine, nakon što je pao u nemilost pod vodstvom Louisa van Gaala.

U međuvremenu, Fabio je dobio samo jednu medalju Premier lige u razdovlju 2010/11 i proveo je neko vrijeme na posudbi u QPR-u.

Prodan je Cardiffu 2014. godine i sada igra za Nantes u Ligue 1.

Arsenal je bio Unitedov veliki rival 2000-ih, a Ferguson nije želio izgubiti dvije mlade zvijezde od Arsenea Wengera.

Crveni đavoli su brzo krenuli kako bi ugrabili braću iz Fluminesea i obojica su prošli kao uspješni transferi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!