Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo najavio povlačenje: Shvaćam da mi je ostalo malo vremena u...

Cristiano Ronaldo najavio povlačenje: Shvaćam da mi je ostalo malo vremena u nogometu, svaka godina nakon 35. je dar

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo prije početka Europskog prvenstva razgovarao je o kraju svoje karijere koji postaje sve bliži. Ronaldo ima 39 godina, vrijeme neumoljivo prolazi, i jasno je da se mirovina približava, bez obzira na to koliko se Portugalac trudi ulagati u svoje tijelo i oporavak.

Svjestan je toga i sam, a u posljednjoj izjavi uoči Eura rekao je da mu je svaka godina nakon 35. u kojoj igra nogomet dar.

“Znam da mi nije ostalo puno vremena u nogometu. Kako bi Španjolci rekli – svaka godina koja prođe je dar. Igrati nogomet nakon 35. je dar, a ja imam 39 i zato pokušavam uživati ​​u svakoj sezoni. Važno je biti fizički i psihički spreman da pomognem momčadi, a kao što znate, uvijek sam volio igrati za reprezentaciju. 20 godina sam ovdje i želim nastaviti”, rekao je Ronaldo.

Na Europsko prvenstvo Portugal je stigao s Ronaldom kao jedan od dva glavna favorita, uz selekciju Francuske. Nogometaš Al-Nassra ističe kako je svako prvenstvo s reprezentacijom za njega ostvarenje sna.

“Zaljubljen sam u nogomet. Za mene je svaka utakmica posebna, a zamislite samo kako je kada igrate na Europskom prvenstvu za Portugal. To je ostvarenje sna, baš kao kad sam imao 20 godina”, rekao je Ronaldo.

Najnovije vijesti

Barcelona želi Lewandowskom smanjiti plaću, no plan je teško ostvariv

0
Robert Lewandowski, poljski napadač, prije dvije godine napustio je Bayern i pridružio se Barceloni u transferu vrijednom 50 milijuna eura.Katalonci su ga zaštitili klauzulom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!