NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo napušta Al Nassr i vraća se u Real Madrid

Cristiano Ronaldo napušta Al Nassr i vraća se u Real Madrid

Cristiano Ronaldo će se vrlo brzo rastati s Al Nassrom, klubom iz Saudijske Arabije, unatoč godišnjoj plaći od 200 milijuna eura. Portugalska zvijezda se nije dobro prilagodila na tamošnju kulturu, jezik je bio problem, a klub nije ispunio njegova očekivanja. Ronaldo bi se nakon toga trebao vratiti u Real Madrid.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Španjolski mediji navode da se nakon odlaska iz Al Nassra, 38-godišnja portugalska nogometna zvijezda neće vratiti kao igrač. Umjesto toga, čeka ga pozicija u klubu, vjerojatno kao ambasadora velikana sa Santiago Bernabeua.

El Nacional izvještava kako je predsjednik kluba Florentino Perez dao garanciju Ronaldu da će uvijek imati neki posao na Santiagu Bernabeuu. Očito je da se neće vratiti kao igrač, ali će mu biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka druga funkcija u organizaciji kluba.

Ronaldo je potpisao ugovor na dvije godine s Al Nassrom, a prema izvješćima zarađuje 70 milijuna eura po sezoni, dok mu preostalih 130 milijuna eura osigurava pravo korištenja njegovog lika i djela. Međutim, prognozira se da će sezona za njega završiti bez osvojenog trofeja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!