NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo o penalu: Nisu mi jasni prosvjedi igrača Juvea

Cristiano Ronaldo o penalu: Nisu mi jasni prosvjedi igrača Juvea

Real je na kraju ipak uspio da izbori prolaz u dramatičnoj završnici protiv Juventusa udarcem sa bijele točke, a evo šta misli Cristiano Ronaldo o penalu koji je dosudio Englez Michael Oliver.

Madriđani su došli do polufinala pobjedom 3:0 u Torinu prije tjedan dana. Juventus je bio nadomak da izbori produžetke, pošto je vodio 3:0, ali je u posljednjoj minuti nadoknade vremena Medhi Benatija startao nad Lucasom Vasquezom, pa je sudac Michael Oliver dosudio, blago rečeno, sporan jedanaesterac.

Nogometaši Juventusa su s pravom žustro reagirali na tu odluku, vratar Gianluigi Buffon je čak dobio i crveni karton, a siguran izvođač najstrože kazne u 97. minuti bio je Cristiano Ronaldo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prethodno, Juventus je poveo već u drugoj minuti pogotkom Marija Mandžukića poslije centaršuta i Samija Khedire s desnog boka, da bi isti igrač u 37. ponovno savladao Keylora Navasa također poslije centaršuta s desne strane, ali ovaj put asistent je bio Stephan Lichtsteiner.

Madriđani nikako nisu uspijevali da odgovore na agresivnu igru ​​Juventusa, koji je i u drugom poluvremenu nastavio igrati ofenzivno, što im je i donijelo rezultat u 61. minuti kada je Navas loše intervenisao poslije jednog centaršuta, ispustio loptu, a Blaise Matuidi je brzo reagirao i doveo je svoj tim u vodstvo od 3:0.

Ovako je bijesni Buffon prokomentirao suca Olivera

KAKVA NOĆ – Mandžukić, Navas, sporni penal i Ronaldov torzo..

“Stara dama” se povukla poslije trećeg gola, Real je sve više pritiskao, imao šanse preko Raphaela Varanea i Ronalda, da bi gotovo na svega 30 sekundi do kraja susreta došao do penala, a potom i gola koji mu je osigurao plasman u polufinale.

“Ne razmumjem zbog čega su (igrači Juventusa) prosvjedovali. Lucas je oboren s leđa, trebao je da postigne pogodak”, rekao je najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo, koji je uspješno realizovao najstrožu kaznu.

“Puls je rastao, ali sam se smirio, i znao sam da ću biti odlučan. U nogometu ništa ne dobijate na poklon, morate se boriti do kraja. Mogli smo postići još golova ali Juve i Buffon su bili dobri”, dodao je Portugalac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!