NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo odbio zamjeniti dres nakon poraza od Girone: Protivnik objasnio razloge...

Cristiano Ronaldo odbio zamjeniti dres nakon poraza od Girone: Protivnik objasnio razloge i otkrio na koji način je još uvrijedio Ronalda

Cristiano Ronaldo odbio zamjeniti dres nakon poraza od Girone: Protivnik objasnio razloge i otkrio na koji način je još uvrijedio Ronalda! Dvoboj između Girone i Real Madrida još uvijek buri dugove u Španjolskoj. Nedavno je ulje na vatru dodao nogometaš Girone koji je otkrio šta se dešavalo poslije meča.

Cristiano Ronaldo odbio

Kapiten Girone na ovom susretu, Alex Granell u razgovoru za radio RAC105 otkrio kako igrač Reala Cristiano Ronaldo nije želio da zamijeni dres sa njim po završetku meču, a on kaže da ga to i nije previše iznenadilo.

“Rekao mi je da sa mnom ne želi zamijeniti dres, jer mu nije bilo drago kako smo se mi ponašali na terenu u zadnjim minutamam meča. Rekao je da misli kako sam odličan nogometaš, ali da bez obzira na tu činjenicu ne želi zamijeniti dres sa mnom.”

>> Gabriel Jesus otkrio šta mu je Pep Guardiola rekao kad je dogovarao njegov dolazak u Manchester City

Poznavajući Ronalda, to naravno nije bilo sve.

“Rekao sam mu da ovo što smo uradili nije nikakvo čudo ali da jeste velik rezultat. On me je samo nijemo posmatrao, vjerovatno i sam je bio svjestan da smo ih nadigrali u ovom meču.”

[su_bet365_app]

“U prošlosti smo igrali previše mehko i nježno. Da smo ovako igrali prošlih sezona davno bi se plasirali u La Ligu. Sada smo tu i želimo da se pokažemo u najboljem svijetlu, a pobjeda protiv Reala je samo početak. U nastavku sezone možete puno toga očekivati od Girone” rekao je za kraj Granell.

Real Madrid nakon ovog poraza zaostaje već 8 bodova za Barcelonom, te će pod hitno morati popraviti svoju formu u La ligi kako se ta prednost ne bi povećala i postala nedostižna za Kraljeve.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!